Beskytt mobilen din under konkurranse og trening

Mobiltelefonen er som regel med oss hvor enn vi er, og hva enn vi gjør. Da er det kanskje ikke så rart at man føler at noe mangler hvis mobilen av en eller annen grunn ikke virker som den skal. Det er derfor lurt å finne riktig utstyr som beskytter mobilen under forskjellige aktiviteter.

Mobiltelefon og trening

Mange bruker telefon som et verktøy under trening. Kanskje har du lagret et treningsprogram på telefonen som man trenger å se på underveis, eller kanskje du bruker stoppeklokke-funksjonen for å ha kontroll på tiden. Det kan også være at du bruker telefonen til å høre på musikk, eller du har en sportsapp du studerer underveis. Forskning har vist at musikk gjør at man trener bedre.

Deksel til utendørs trening

Er man litt uoppmerksom så kan det fort skje at mobilen faller på gulvet eller bakken. Da er det lurt å ha et deksel som gir god beskyttelse. Hvis man trener utendørs kan man risikere at regn og snø ødelegger en mobiltelefon uten beskyttelse. Et vanntett mobildeksel kan derfor være genialt. Man kan finne ulike tilbud på nett, og kanskje finner du noe som passer ditt behov.